Anders medverkar i webb-tv!

Now is the time!
Nu börjar websidan sakta anta sin form och det känns härligt att få formulera alla våra tankar i ord efter närmare 2 års planering, möten, resor och förarbete. Det känns som att det kommer att bli en riktigt fin sommar som jag personligen sent kommer att glömma. Vandraren inom mig har längtat i många år att få ge sig ut i ny okänd terräng. Det kommer att hända mycket på hemsidan de närmaste veckorna när events och arrangemang börjar ta form.
Vi har hela tiden haft devisen att “inte lova mer än vi kan hålla och hålla det vi lovar” och det känns som att det vi hittills har att erbjuda i sommar räcker långt och är större än vad vi först anade. Samtidigt finns ju potentialen att det kan växa ännu mer beroende på om olika eldsjälar och organsiationer vill haka på och göra events utmed vandringen. Det kan bli spännande att följa utvecklingen…. Om någon vill skapa något säger vi “ja” om inte så sker vandrar vi ödmjukt vidare ett steg i taget, fokuserar på nuet, våra medvandrare och njuter av dagen.

Medverkan i Webtv!
Anders var med i Svenska KyrkansWeb Tv i fredags och den går att beskåda under de närmaste två veckorna via följande länk. (Därefter läggs det i arkivet och kan även nås om man söker på “the path” på följande sida. http://play.svenskakyrkan.se/
Intervjun med Anders börjar ca 10 min in i programmet och pågår i ca 7 min. Jag tycker han får med allt och lite till då han lyckas fånga konceptet på ett bra sätt och själv blir jag riktigt sugen på att vandra med.. och det kommer jag ju att göra. Hoppas du som läser detta följer med!

Väl mött! /

Peter ElmbergLeave a Reply


8 * = 8

|

Nyhetsbrev

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Fyll i din e-postadress nedan och klicka på Prenumerera!