Hem (2012)

The Path – Nordic Songwalk 2012

THE PATH FULFILLED!

Vi är framme! Dans utanför Stefanskirken, Köpenhamn vid målgång 9 september 2012.

 

Vilken vandring det blev! Vår-sommar-höst, Norge-Sverige-Danmark, Sång-Gång-Samtal, Miljö-Integration-eXistens! Vår bägare flödar över av upplevelser, glädje och tacksamhet! Av sånger och historier, skratt och allvar, kärlek och gemenskap! Möda? Jodå, det fanns även med i mixen men framförallt ett flöde, ett gudomligt flöde av energi och välvilja, en ostoppbar väg som vill vandra vidare och en gemenskap som vill växa.

Men nu vilar vi först en liten stund vid vägens kant och smälter upplevelserna. Vi återberättar historierna och skriver ner sångerna. Och vi samtalar med varandra om hur och var The Path kommer att vindla sig vidare. För någonstans måste all den här energin ta vägen. Kika gärna in på hemsidan även fortsättningsvis. Det kommer att komma uppdateringar och inbjudningar, blogginlägg och bilder, återblickar och framåtskådande. Dina erfarenheter och din längtan är viktiga för oss. Dela gärna med dig av detta. Din sång och din väg är vår.

“Stay in tune with this page and your own sense of Path and Purpose and more information will appear!” /Anders & Peter

 


ÖVRIGA SIDOR
-Läs våra blogginlägg här
-Se på kartan var vi gått här
-Se kortfilmer här
-Se hela kalendern här

Miljö – Integration – eXistens
Vi har vandrat genom tre länder, tre årstider och tre teman: Miljö, Integration och Existens. Varje tema har haft sin egen Sång & Gång-vecka med offentliga kurser med gång, samtal/seminarium och sång. Du kan se rutten och kurserna här nedan.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Leave a Reply


+ 7 = 9

|

Nyhetsbrev

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Fyll i din e-postadress nedan och klicka på Prenumerera!