Om Oss


Om Oss

Läs mer om våra olika musikerbjudanden som framförs under vandringen Läs mer
Sångvandringen “The Path” arrageras av den  ideella föreningen “The Path”‘  Läs mer

 

Initiativtagare:

-Anders Nyberg är körledare och arrangerade och genomförde Sång i Dalgång, den första sångvandringen 1994 i Dalarna. Under vandringen deltog 50 personer i 24 dagar  med 25 mils vandring och 15 konserter. Därefter har han initierat liknande sångvandringar bl.a. på Gotland, i Småland och Österlen. Anders har som ledare för ensemblerna Fjedur och Gondwana turnerat i Nord- och Sydamerika, Europa och Afrika. Anders har bla skrivit text och musik till körverket ”Himmelen inom”, och varit medförfattare till Sveriges mest sedda film, “Såsom i himmelen”, som nominerades till en Oscar 2004.
Läs mer på www.peaceofmusic.com

-Peter Elmberg är beteendevetare, musiker och vandringsman och driver kursgården Mundekulla i Småland. Kursgården är en unik ekologisk och holistisk satsning vad gäller byggnation och kursutbud som årligen erbjuder retreater, kurser och festivaler sedan starten 1998. Han har b.la. arrangerat ”Sång och Gång” (2007-2011) med ca 40 deltagare/år, där Anders har stått för sångledning under 3 dagar och Peter bidragit med musik och ansvarat för 4 dagars vandringar med konserter på kvällarna. Peters har erhållit en rad priser för sin musik som bl.a. framförts på galor tillsammans med  Dalai Lama, Wangari Matai, Kronprinsessan Victoria m.fl.
Läs mer på www.peterelmberg.se

Musik och konsertansvarig:

-Rickard Åström är keybordist och kapellmästare på flertalet av Konsertenra som äger rum under “The Path 2012″. Han har bla skrivit musik, arrangerat, dirigerat och varit kapellmästare på Göteborgsoperan, vunnit två Grammisar med folkmusikgruppen Groupa och turnerat från Indien till Kanada. Rickard har jobbat med Tommy Körberg, Helen Sjöholm, Jan Malmsjö, Johnny Logan, Cajsa Stina Åkerström, Lill-Babs och han ingår även i ett forskningsteam på Sahlgrenska institutet om musikens helande inverkan på människan.
Läs mer på rickardastrom.com

Vandringsledare:

-Sten Danielsson är vandringsledare som tidigare arbetat på Pilgrimscentrum i Vadstena där han arrangerat liknade vandringar, däribland PAX vandringen mellan Uppsala och Backåkra i Dag Hammarskjölds fotspår sommaren 2011. Han leder och organiserar Mora-Rättvik veckan samt Motala-Oninge Veckan (via Vadstena). Sten driver även ett hotell i den lilla byn Gäddede där han erbjuder aktiviteter och vandringar i naturen genom sitt företag “Nordic Outback”.

Informatör:

-Irene Holmström-Wiborg arbetar på Svenska Kyrkans internationella avdelning och är informatör samt tar emot kursbokningar till vandringsveckorna samt svarar på allmänna frågor.

Kassör:

-Marie Redhe är vår kassör och sköter den ekonomiska redovisningen.

 

 Leave a Reply


8 + 6 =

|

Nyhetsbrev

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Fyll i din e-postadress nedan och klicka på Prenumerera!